A merész formatervű új UX crossover hazai érkezését különleges együttműködéssel ünnepli a Lexus. A legzöldebb prémium autógyártó az esélyegyenlőségi aktivistaként is ismert népszerű modellt, Weisz Fannit kérte fel az autó márkanagykövetének. 

Az egyik legnépszerűbb hazai modellnek számító, hallássérült 26 éves Weisz Fannit szépségkirálynőként, esélyegyenlőségi aktivistaként, jótékonysági nagykövetként ismeri az ország. A közvetlenségéről, természetességéről ismert modell Kaposváron gyermekeskedett tíz éves koráig, majd Pécsen, később Budapesten tanult tovább.

Jogosítványa megszerzését követően nem sokkal egy környezetbarát öntöltő hibrid autóra, a Toyota C-HR-re esett a választása.

„Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan kedvelnek. Ez nyilván felelősséget jelent, ugyanakkor lehetőséget is teremt, hogy az általam fontosnak tartott értékeket megmutassam. Legyen szó esélyegyenlőségről, vagy épp környezettudatosságról. Nem volt tehát kérdés, hogy mindenképpen környezetbarát autót szerettem volna magamnak”, mesélte.

A Lexus az elmúlt években a környezettudatos életmód márkájává váló. Névjegyét a dizájn, a művészet, a kultúra, a gasztronómia és a divat területén egyaránt letevő márka szellemisége egybecseng a Fanni által képviselt értékekkel. Személye tökéletesen összhangban van filozófiánkkal, ezért is kértük fel, hogy legyen az új modellünk, az UX márkanagykövete”, hangsúlyozta Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatója.

„Megtisztelő, és nagyszerű visszaigazolás számomra, hogy rám esett a választás és örömmel közvetítem a Lexus általa képviselt értékeket. A divat világában járatos modellként nem tagadhatom, hogy a stílus is fontos számomra, éppen ezért amikor először megláttam a Lexus UX-et, tudtam, hogy szerelem első látásra”, lelkendezett Fanni.

Az UX valóban igazi egyéniség: az egyik legstílusosabb prémium crossover a világ legfejlettebb, negyedik generációs hibrid elektromos hajtásának köszönhetően a városi forgalomban akár 50-70%-ban tisztán elektromos üzemű, károsanyag kibocsátásától mentes közlekedést tesz lehetővé.

Shares
Share This