A Lexus vadonatúj, kompakt crossovere, az LBX nemcsak a kisméretű SUV-ok kategóriájának győztese lett, de az Év Autója elismerést is megkapta a mértékadó brit What Car? autóipari magazintól.

A Lexus továbbra is a legmegbízhatóbb autógyár, a márka hetedszer kapta meg What Car? díját. Ezen felül a Lexus LBX megkapta az első jelentős európai kitüntetését, amely mindjárt két fontos visszajelzést is jelent: a kompakt modell az Év Autója és az Év Kisméretű SUV-ja 2024 címeket is elnyerte.

Steve Huntingford szerkesztője így nyilatkozott: a Lexus LBX a rendkívül telített kisméretű SUV-piacon valamennyi riválisát felülmúlta. Nem utolsósorban azért, mert ez az első olyan autó a kategóriájában, amely egyesíti a hibrid hatékonyságát a nagyobb kategóriákra jellemző luxussal.

Az Év Autója díj átvételekor Chris Hayes, a Lexus egyesült királyságbeli igazgatója köszönetet mondott mindenkinek akik a tervezőasztaltól egészen a gyártósorig lehetővé tették, hogy egy ilyen nagyszerű modellel bővülhessen a márka. Az LBX minden tekintetben prémium, a Lexushoz méltó modell.

Shares
Share This