A Lexus RZ 450e modell feltűnése a Fekete Párduc mozifilmben nem meglepő, hiszen a gepárd sprintjében rejlő erő ihlette a luxusmárka első akkumulátoros elektromosnak fejlesztett autóját.

Idén ősszel a Marvel Studios által jegyzett Fekete Párduc franchise és a Lexus ismét egyesítik erőiket. A Marvel Studios nagyon várt Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! című mozifilmjének ezúttal is a Lexus a hivatalos autóipari partnere.

A film november 9-i premierje előtt a Dora Milaje harcosai által használt RZ 450e – 60, 30 és 15 másodperces – az „Egy elektromos jövő” elnevezésű kisfilmekben fog szerepelni.

Az Anthony Leonardi III által rendezett, izgalmas reklámblokk Okoye tábornokot (akit Danai Gurira alakít) mutatja be az RZ 450e-ben ülve, amint nemzeti kötelességének teljesítésére készül egy számára ismeretlen szerepben, szónokként.

Okoye tábornokhoz csatlakoznak társai, a Dora Milaje tagjai is, majd egy autós üldözésbe keverednek, amely tele van látványos elemekkel, robbanásokkal és vibránium lándzsák tűpontos hajigálásával.

A Lexus márka ereje, eleganciája és jövőképe tökéletesen illeszkedik a Black Panther franchise-hoz. Nem is lehetnénk boldogabbak, hisz ismét összefoghatunk a Lexusszal”-  árulta el Mindy Hamilton, a The Walt Disney Company globális partnerségi marketingért felelős alelnöke.

Izgatottak vagyunk és megtiszteltetés számunkra, hogy folytathatjuk együttműködésünket a Marvel Studios által jegyzett Fekete Párduc franchise-zal.”- tette hozzá Michael Moore, a Lexus globális stratégiai kommunikációért felelős vezérigazgatója.

Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!

A Marvel Studios új filmje Ryan Coogler rendezésében, Kevin Feige és Nate Moore produceri munkájával készült. A „Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!” filmben Ramonda királynő (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) és a Dora Milaje (Florence Kasumba) harcolnak azért, hogy megvédjék nemzetüket a T’Challa király halála nyomán beavatkozni kívánó világhatalmaktól.

Shares
Share This