A brüsszeli repülőtéren található The Loft nyerte a World Travel Awards-on Európa Legjobb Repülőtéri Várója 2019 címet. A prémium termet a Lexus és a Brussels Airlines közösen álmodta meg. Ha arra járnak, vessenek rá egy pillantást, addig is megmutatjuk, miért érdemelte ki a jeles elismerést.

A World Travel Awards-on a turizmus területének legkiválóbb szervezeteit részesítik elismerésben. A szavazáson nemcsak az utazók, hanem szakértők is részt vesznek.

A Brussels Airlines és a Lexus által létrehozott The Loft különleges koncepción alapuló reptéri váró. Karakterét a kényelem, a dizájn, valamint a belga stílus és a japán vendégszeretet izgalmas elegye alkotja. A Lexus zónát a Fitch kereskedelmi- és márkakonzultációs cég tervezte, amely a cég európai kiskereskedelmi hálózatának dizájn-koncepcióját is készítette.

„A The Loft tökéletes példája annak, miképpen lehet együttműködni olyan partnerekkel, akik hozzánk hasonlóan a legjobb minőségű szolgáltatásokat szeretnék nyújtani”, fogalmazott Tanguy Cartuyvels, a Brussels Airlines vásárlói élmény és marketing részlegének vezetője.

  „Nagy örömet okoz számunkra, hogy az utazási szektor díjazta ezt a különleges, üzleti utazók számára kifejlesztett felhasználói élményt. A Lexus számára ez igazán izgalmas lehetőség, hisz így az autóipari berkeken túl az egész világ számára meg tudjuk mutatni formatervezési és szakmai alapértékeinket. Ezen a helyen a látogatók élvezhetik az Omotenashi, azaz a személyre szóló és különleges japán vendégszeretet szellemiségét”, tette hozzá Pascal Ruch, a Lexus európai igazgatója.

A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett The Loft 2018. június 25-én nyitotta meg kapuit a nemzetközi utazók előtt. Azóta több mint 450 ezer látogató élvezhette a Lexusra jellemző luxust, formavilágot és az Omotenashi vendégszeretetet. A repülőtéri váró vendégeit olyan luxusszolgáltatások várják, amelyek kényelmessé és élvezetessé teszik számukra az itt töltött időt.

A reggel öttől este kilencig tart nyitva váróterem 2040 m2 alapterületen 500 vendégnek kínál ülőhelyet. A teret különféle hangulatú és típusú részekre tagolták: a központban található a bár, vannak ülőzónák, és egy olyan területek is, amelyet azok használhatnak, akik dolgozni szeretnének utazás közben.

A környezettudatosságra kifejezett hangsúlyt fektető The Loft különleges élmények kínál. A kényeztetést SPA Grohe zuhanyzóhelyiségek, a csillagfényplafonos egyéni pihenőszobák és Lexus LS Shiatsu masszázsfotelek biztosítják. A gasztronómiai kínálatot a Neuhaus maître csokoládémester termékei mellett a Foodmaker and Rombouts által készített organikus ételek és italok, valamint a legjobb belga sörök alkotják. A látogatókat különféle rendezvények várják itt a borkóstolótól egészen a zenés előadásokig.

Shares
Share This