Az Európában 99%-ban részben vagy teljesen elektromos gépjárműveket értékesítő Lexus hetedik egymást követő évben is visszatér a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra. A rendezvény hivatalos mobilitási partnereként erősíti a márka kötődését a mozi világával. A vadonatúj LBX kompakt crossover is bemutatkozik a lagúnák városában.

A 80. alkalommal szervezett fesztivál helyszínéül ezúttal is a velencei Lidó szolgál majd augusztus 30. és szeptember 9. között. A Lexus hetedik egymást követő évben tér vissza a fesztivál hivatalos mobilitási partnereként.

Ezúttal az új LBX kompakt crossover kapja majd a főszerepet.

A márka és a világ egyik legrégebb óta fennálló filmes ünnepe közötti kapcsolat megerősíti azokat az értékeket, amelyeken a márka a mozi világával osztozik. A cél az, hogy az embereknek felejthetetlen élményeket és lehetőségeket adjon új univerzumok felfedezésére.

Az augusztus 30-tól szeptember 9-ig tartó fesztivál egész ideje alatt elektrifikált Lexus modellek biztosítják a filmesek, színészek és hírességek szállítását. Zendaya (Pókember: Nincs hazaút), Mike Faist (West Side Story), Josh O’Connor (A korona) és Caroline Murino (Casino Royale) is ott lesznek a vörös szőnyegen.

A vadonatúj LBX – amely az eddigi legkisebb Lexus – egy igazi mérföldkőnek számító modell, amely a márkát régóta meghatározó innováció úttörő szellemét tükrözi. Szakít a luxusautók konvencióival, és stílust, kényelmet, valamint olyan vezetési élményt kínál, amely a Lexus márkát egy élénk, új európai piacra vezeti be.

Büszkék vagyunk arra, hogy a bevezetés ezen fontos szakaszában bemutathatjuk a fesztivál résztvevőinek termékpalettánk legújabb tagját, az LBX-et – egy olyan SUV modellt, amely felvonultatja a modern tervezési és technológiai megoldásokat, miközben megőrzi a Lexus márkára jellemző értékeket”, hangsúlyozta Paolo Moroni, a Lexus olaszországi márkaigazgatója az együttműködés kapcsán.

Shares
Share This