Számos világsztár társaságában egy lángvörös Lexus UX 250h is főszerepet kapott Európa egyik legrangosabb filmfesztiváljának a nyitányán. A Lexus már harmadik éve támogatja a Velencei Nemzetközi Filmfesztivált.

Brad Pitt, az Ad Astra című film főszereplője és a fesztivál egyik legnevesebb sztárja is egy Lexus UX 250h utasteréből lépett ki a vörös szőnyegre.

Rajta sok-sok olyan híresség is megtapasztalhatta a Lexus UX crossover és a Lexus ES luxuslimuzin kényelmét. Többek mellett  Scarlett Johansson, Jude Law, John Malkovich, Adam Driver, Penelope Cruz, Laura Dern, Mel B, Juliette Binoche, Stacy Martin, vagy épp Catherine Deneuve.

Brad Pitt és a Lexus UX

 

Monica Bellucci is UX-szel érkezett

 

Lexus ES szállította Adam Drivert is

 

Meryl Streep és a Lexus ES

 

Penelope Cruz is az elegáns ES-sel érkezett

 

Jude Law, John Malkovich és a Lexus UX

 

Catherine Deneuve Lexus ES-sel érkezett

A Lexus immár harmadik éve a Fesztivál hivatalos autós szponzora. A márka erre az alkalomra 35 öntöltő hibrid autóból álló flottát állított össze, amelyek a hírességeket szállították a rendezvény idején.

A mozihoz hasonlóan a Lexus is arra törekszik, hogy lenyűgöző élményeket kínáljon – ami az autógyár esetében kiváló minőségű autókban és a japán vendégszeretet különleges élményében testesül meg. A Lexus célja, hogy a funkciót érzelemmé, a teljesítményt innovációvá, a technológiát pedig szenvedéllyé változtassa.

Shares
Share This