Negyedik alkalommal mentik meg gonosz erőktől a Földet a Sötét zsaruk. A kihívás az eddigieknél is nagyobb. Ezúttal az ellenségek mellett egy tégla is beférkőzött a bűnüldöző ügynökség soraiba. De hogyan kapcsolódik a történethez a környezetbarát hibrid elektromos autókat gyártó Lexus? Úgy, hogy a zsaruknak egy szuper RC F sportkupé segít megmenteni az univerzumot.

A Lexus az autógyártás mellett a gasztronómia, a dizájn, és egy ideje már a filmművészet területén is maradandót alkot. A Valerian és az ezer bolygó városa, a Transformers: az utolsó lovag, és első Oscar-díjas szuperhősfilm Fekete Párduc után ismét egy blockbusterben tűnnek fel izgalmas modelljei.

A 2020-as Lexus RC F a negyedik Men in Black moziban az ügynökök nagy sebességű elfogóautója. A luxus sportkupé izgalmas változáson ment keresztül. A gyorsabbá, könnyebb autó még inkább alkalmassá tette arra, hogy számos csodálatos technikai arzenállal felvértezve segítse a Men in Black ügynökök munkáját. A Lexus RX Hybrid és a Lexus LX SUV modellek szintén feltűnnek a film egyes jeleneteiben.

„Néhány titkos képességgel is felruháztuk az RC F-et, hogy segítsünk a Men in Black ügynököknek. Alig várjuk, hogy a mozirajongók egy eddig még sosem látott szerepben is megcsodálhassák az RC F sportkupét”, árulta el be Lisa Materazzo, a Lexus marketingért felelős alelnöke.

„Örülünk, hogy együttműködünk a Lexussal. A RC F sportkupé tökéletes választás a Chris Hemsworth és Tessa Thompson által megformált Men in Black ügynökök számára a galaxis megvédéséhez”, fogalmazott Jeffrey Godsick, a Sony Pictures Motion Picture Group márkamenedzsmentért és globális együttműködésért felelős alelnöke.

Az Men in black film június 14-től látható a mozikban. Mi már nagyon várjuk.

Shares
Share This