A brüsszeli repülőtéren található LOFT hatodik alkalommal nyerte Európa legjobb repülőtéri váróterme díjat a rangos World Travel Awards™ keretében.

A Lexus és a Loft kapcsolata 2018-ban kezdődött, amikor a japán prémium autómárka és a Brussels Airlines megalkotta a „THE LOFT by Lexus” exkluzív reptéri várót a brüsszeli repülőtéren. A váróterem ötvözi a Lexus luxusát, a Takumi kézműves mesterséget és az Omotenashit, azaz a vendéglátás japán koncepcióját.

A Lexus márkanév a prémium kategóriában a tökéletességre törekvés szimbóluma.

Autói lenyűgöző formatervezésükről, innovatív technológiáikról és kényelmes belső terükről híresek. A márka filozófiája az „Omotenashi”, a japán vendégszeretet, amelynek lényege, hogy megelőzze a vendég kívánságait, és a legapróbb részletekre is odafigyelve felejthetetlen élményt nyújtson.

A várótér elegáns belső tere a Lexus modellek kifinomult stílusát idézi fel, míg a tágas terek és a kényelmes bútorok pihentető légkört teremtenek. A vendégek a legmodernebb technológiákat élvezhetik, válogatott finomságokkal teljessé téve az itt töltött idejüket.  Ezen felül különféle exkluzív szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, mint például a masszázsfoteleket, egyéni zuhanyzókabinokat, és alvóhelyiségeket.

A World Travel Awards díjat 1993-ban hozták létre, hogy elismerjék és ünnepeljék a kiválóságot az utazás és a vendéglátóipar valamennyi kulcsfontosságú ágazatában. A 2018-ban megnyitott THE LOFT hat egymást követő alkalommal nyerte el az „Európa legjobb reptéri váróterme” címet.

Shares
Share This