Három prémium Lexus modellel részletekbe menően is megismerkedhetnek azok az érdeklődők, akik május 16-19. között Kaposváron, május 22-26. között pedig Nagykanizsán ellátogatnak a Lexus Tesztnapokra a Koto Autóházba. A Lexus RX, NX az UX túlzás nélkül állítható, hogy új mérföldkövet jelent az innovatív japán márka kínálatában. Próbaúton tesztelheti az RX vagy az NX exkluzív modelleket, de az UX kényelmét is megtapasztalhatja kiállított modellünkben.

Lenyűgöző prémium SUV az RX 450h

Az új Lexus RX vonzza a tekintetet. Az erőt és elszántságot sugárzó modellben a mérnökök még finomabbra hangolták az alaptulajdonságokat: a súlypont alacsonyabbra került, a súrlódást mérsékelték, a tömeget csökkentették, a karosszéria merevségét pedig növelték. Ezen felül a hajtáslánc továbbfejlesztésével pedig még természetesebb interakciót tettek lehetővé az autó és a vezető között. Ön is kipróbálná? Szeretettel várjuk a tesztnapokon!

A modell alapját a GA-K platform adja, amelynek hátsó részét újraformálták a még kifinomultabb futóműhangolás érdekében, amely fokozza a menettulajdonságokat, a kényelmet és a kifinomultságot.

Az autó letisztult, mégis intuitív és luxusban gazdag belső tere a lehető legjobb minőségű anyagokkal és legmodernebb technológiával szolgálja a kényelem és az otthonosság legmagasabb fokának elérését.

A vezetőközpontú „Tazuna“ koncepció alapján megalkotott belső kialakítás közvetlen és intuitív kezelhetőséget tesz lehetővé. Emellett magasabb szintre emeli a vezetés élményét és a biztonságot, hiszen minden vezérlő és információs felület könnyen elérhető és látható a vezető számára.

Új megoldásokkal gazdagodott a Lexus NX

A Lexus NX egyszerre hoz izgalomba, szórakoztat és biztosít nyugalmat az új fejlesztéseinek köszönhetően. Amióta 2022-ben bemutatkozott a kívül-belül teljesen újratervezett második generációs modell, az NX kifinomult és izgalmas társ lett az igényes vezetők számára. Győződjön meg erről a tesztnapokon egy próbaúton!

A megújult modellben még magasabb szintre emelt utastér-élmény magában foglalja a nanoe X légtisztítást, az új multimédiás és audio opciókat, és a kifinomult belső színösszeállításokat.

Mindezt a kimagasló zenehallgatási élményt kínáló, testre szabott Mark Levinson audiorendszer koronázza meg, amely első ízben érhető el opcionálisan a plug-in hibrid elektromos modellhez Luxury felszereltségi szinten.

A Lexus UX: több, mint egy egyszerű autó

Az UX minden részletében kimagasló technológiai teljesítmény bújik meg, kezdve a negyedik generációs Lexus öntöltő hibrid rendszertől a kiemelkedően merev padlólemezig.

Az autó csendessége, zökkenőmentes, erőteljes gyorsulása és a precíz irányíthatósága utánozhatatlanná teszi a városi utcákon nyújtott teljesítményét. A tervezők munkája egy egyedi megjelenésű prémium kompakt SUV modellben testesült meg.

Munkájuk gyümölcse a legapróbb részletekben is fellelhető, mint a kombinált hátsó LED fényszórók, amelyek stílusos és egyben aerodinamikus formája hozzájárul a lenyűgöző vezetési élményhez.

Az úttörő Lexus Safety System + csomaggal felszerelt UX a gyalogosokat nappal és éjszaka egyaránt, a kerékpárosokat pedig nappal is képes felismerni. Az autót ütközést megelőző rendszerrel szerelték fel, így kategóriaelső teljesítményre képes biztonság terén, ezzel ötcsillagos EURO NCAP értékelést kiérdemelve.

Szeretettel várjuk a Lexus Tesztnapokra a Koto Autóházba!

Kaposváron: május 16-19. 

Tesztvezetésre jelentkezem Kaposvárra

Nagykanizsán: május 22-26. 

Tesztvezetésre jelentkezem Nagykanizsára

 

Shares
Share This