A Lexus immár hetedik egymást követő évben segíti a Velencei Nemzetközi Filmfesztivált az esemény hivatalos mobilitási autóipari partnereként.

A 80. alkalommal szervezett fesztivál helyszíne idén is a velencei Lidó augusztus 30. és szeptember 9. között. A Lexus prémium modelljei világsztárokat hoztak a vörös szőnyeg elé a fesztivál nyitóestjén.

A fesztivál hivatalos partnereként a Lexus flotta a filmrendezőket, színészeket és VIP résztvevőket szállítja a különféle vetítésekre és rendezvényekre. A jeles esemény egyben a vadonatúj LBX, a Lexus áttörést jelentő új hibrid elektromos kompakt crossoverét is reflektorfénybe helyezi.

A fesztivál augusztus 30-án a Comandante című film világpremierjével nyílt meg. A rendezőt, Edoardo De Angelist és Pierfrancesco Favino főszereplőt a Lexus hozta a vörös szőnyeg elé Caterina Murino (Casino Royale) és Alice Diop (St Omer) rendező társaságában.

Paolo Moroni, a Lexus Italy igazgatója így nyilatkozott: „minden évben arra törekszünk, hogy valami újat és rendkívülit mutassunk be a fesztivál csodálatos környezetében. Az idei év kétségtelen „sztárja” az új Lexus LBX. Megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk ezt a kivételes SUV-t.

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images for Lexus

Shares
Share This