Három Oscar-díjat nyert a Fekete Párduc, amely a Lexus eddigi legsikeresebb filmes együttműködése. A Marvel és a Lexus együttműködésének sikere nemcsak az egész szakmát, de vélhetően a filmóriást és a prémium autógyártót is meglepte. Az 1,35 milliárd dolláros bevételt produkáló látványos film számos díjat besöpört az elmúlt időszakban. Majd végleg beírta magát az egyetemes filmtörténetbe azzal, hogy blockbusterként a Legjobb film kategóriába is jelölték az idei Oscaron.

A Fekete Párduc alkotói  három Oscar-díjat vettek át Los Angelesben a Legjobb látványtervezésért, a Legjobb jelmeztervezésért és a Legjobb eredeti filmzenéért. A látványos moziban a Lexus modelljei, különösen az ikonikus LC szupersportkupé és a gyártó high-tech technológiái is markáns szerepet kaptak. A Fekete Párduc egyik legemlékezetesebb része az az autóüldözéses jelenet, amelynek készítését a következő videóban Önök is megnézhetik. Érdemes.

 

A közelmúltban a Lexus már több látványos filmes együttműködéssel jelent a filmvásznon. A Valerian és az ezer bolygó városa, valamint a Fekete párduc mellett modelljei feltűntek a Transformers: az utolsó lovagban is. 2019-ben a Men in Black – Sötét zsaruk negyedik részében jelenik meg és kap fontos szerepet a vadonatúj Lexus RC F sportkupé. A júniusban mozikba kerülő film előzetesét meg is nézhetik.

 

Shares
Share This